Minták és fények // Patterns and lights

0401_2

Volt már olyan érzésetek, hogy egy kitűzött határidő után a feladat nem hogy elkészült volna, hanem még sokkal nagyobb feladattá nőtte ki magát? Hát most ez történt velem. Elkezdtem feszegetni ezt a számomra teljesen új és ismeretlen témát, a fényképezést, és most tessék, kiderül, hogy a vállamon a felelősség, mert a fényképezés is olyan, hogyha egyszer kicsit elkezdesz foglalkozni vele, akkor egy életen át tanulgathatod. Persze nem gondoltam, hogy egy hónap alatt profi leszek, de azt megtanultam, egyelőre nem tudok semmit, és még több jó példát kell tanulmányozzak a neten, hogy igyekezzek ráérezni a saját stílusomra. Ezért most új mappát szenteltem a fotózásnak a pinteresten, és újabb elhatározást tettem: minden nap készítek 5 képet, azokra a részletekre fókuszálva, amiket áprilisban különösen érdekesnek és inspirálónak találtam. Hátha lesz majd közte egy jó!

0401_1

A fürdőszobánkat soha nem mutogatom, mondanom sem kell, hogy miért. Habár ezen a fotón kifejezetten hangulatos ez a 90-es évek hangulatú csempe! // No wonder I don’t show our bathroom to anyone, although this tile is so beautifully resembles the 90’s in this photo.

orchid

Részletek. A fények és árnyékok játéka nálunk különösen jellemző reggelente. // Details. Our home is full of shadows and lights in the mornings.

patternful

Helka és a mintázatok. // Helka and the patterns.

Have you ever felt that after a deadline your project was not finished at all, on the contrary it became an even bigger and more detailed task than when you started it? This exact thing happened to me after putting my finger into photography exactly a month ago. Now I have to take the responsibility because if you start to learn how to shoot a good pic, you have to practice it for a lifetime. This one month practice made me even more eager to learn, and all I have learnt is that I know nothing, and I have to see more good examples on the internet and try to find my style. So I made a new folder about photography on pinterest, and I made another promise: make five photos each day, focusing on all the subjects and detais that I found interesting in April. And let’s hope there will be at least one good among them!

train

Helka színes világa // Helka and her colorful world

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s